Bericht
Zorg bewust meten

‘Eerste lijn onwetend over informatiebeveiliging’

Deventer, 1 april 2014 - Door gebrek aan tijd en kennis, is de informatiebeveiliging in de eerste lijn ondermaats. ‘De eerste lijn zit klem’, stelt Berend de Vries van Comfort-IA.Huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen en andere aanbieders horen te voldoen aan de NEN 7510 (Norm voor Informatiebeveiliging in de Zorg) en binnenkort aan de Europese privacyverordening en de NEN 7521 voor veilige uitwisseling van informatie. Dat is niet gemakkelijk.

Aangeboden CQi vragenlijsten in Register Kwaliteitsinstituut

Deventer, 17 februari 2014 – Onlangs heeft Stichting Miletus de (vernieuwde) vragenlijsten CQi Fysiotherapie, CQi Farmacie en Astma COPD aangeboden bij het Kwaliteitsinstituut voor opname in het register. Graag informeren wij u over de uitkomsten hiervan.

CQi Fysiotherapie

In gezamenlijkheid met de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), NPCF en zorgverzekeraars

CQi-meting in de media

Deventer, 29 november 2013 - Qualizorg is specialist in patiëntervaringsonderzoek in de zorg. Onze producten worden door meer dan 4.000 zorgorganisaties ingezet. Al deze metingen leveren interessante resultaten op. Voorbeelden van deze resultaten leest u deze maand in verschillende artikelen. Wij geven u een overzicht.


Lees meer

Qualizorg ontvangt A accreditatie!

Deventer, 10 okt. 2013 - Qualizorg is door CIIO opnieuw geaccrediteerd conform de onderzoeksrichtlijnen van Centrum Klantervaring Zorg (CKZ).

"CIIO concludeert dat er binnen de organisatie een duidelijke kwaliteitsdrive aanwezig is. Zowel de management review als de interne audits zijn van goede kwaliteit. Qualizorg reflecteert op deze kwaliteitsinstrumenten met de vraag hoe zij deze nog effectiever en efficiënter in kunnen zetten. Er staat hiermee een goed en professioneel kwaliteitssysteem."